Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

3 tips om gitaar te leren spelen!


Gitaar leren spelen

Veel mensen willen graag gitaar spelen, alleen geven ze de hoop vaak al snel op. Vaak niet eens omdat ze het niet willen, maar omdat ze zo weinig bemoedigd worden. Het duurt namelijk lang voor je echt resultaat ziet. En dat is nou net wat mensen juist ontmoedigd bij het gitaar leren spelen. Als beginner wil je vaak snel een gitaar liedje kunnen spelen. Helaas werkt dat in de praktijk niet zo. Daarom geven we je 3 essentiŽle tips die je kunnen helpen wanneer je gitaar wilt leren spelen.

Gitaar leren spelen moet geen doel op zichzelf zijn

Je moet niet streven naar het gitaar leren spelen. Want hoe meer je streeft naar het gitaar leren spelen hoe vaker je gedemotiveerd wordt. Nee het is veel belangrijker om er plezier in te houden. Leer gewoon een paar keer per dag 15 minuten. Ga niet als een gek proberen om alle akkoorden erin te stampen en te oefenen tot je het kunt. Want zo werkt het niet, want gitaar leer je spelen op de lange termijn.

Leer gitaar spelen met vrienden

Alleen gitaar spelen is vaak heel lastig. De motivatie is de eerste weken nog wel aanwezig, maar na een paar weken is deze al ver te zoeken. Het is daarom handig om samen met wat andere gitaristen of beginners gitaar te leren spelen. Samen kun je elkaar bemoedigen en tips geven om nog sneller en beter gitaar te leren spelen. Je zult zien dat het veel leuker is en dat ze er juist voor je zullen zijn op die momenten dat je wilt stoppen.

Leer van andere gitaristen

Kijk naar hoe andere mensen gitaar spelen. Het lijkt misschien niet te helpen, maar je zult merken dat je hier veel van kunt leren. Iedere gitarist doet het op een andere manier, maar je kunt hierdoor veel leuke truckjes en ideeŽn opdoen.

Bron: http://www.uwgitaarlesonline.nl/


09 September 2015 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog